Het data dashboard is een externe tool waarmee je het gebruik van jullie Minddistrict platform(en) kunt inzien.

Nog geen account op het dashboard en wel interesse? Neem contact op met jullie accountmanager of de servicedesk.

Let verder op dat het data dashboard nog in Beta versie is. Dat wil zeggen dat het dashboard in ontwikkeling is.

1 Homepage

Op de homepage van het dashboard vind je een aantal kerngegevens.

De weergegeven percentages in de verschillende vakken op de homepage vergelijken jouw gekozen periode met dezelfde periode daarvoor. Als je bijvoorbeeld een periode van 1 tot 30 april kiest, dan wordt het resultaat vergelijken met het resultaat van 2 maart tot 31 maart.

2 Selecteer periode en platform(en)

Rechtsboven kun je een meetperiode selecteren. Hou goed in de gaten welke meetperiode je hebt geselecteerd.

Hebben jullie, als organisatie, meer productieplatformen? Je kunt hier kiezen of je een overzicht van alle platformen of een selectie wilt zien.

3 Users

Via het menu-item 'Users' kun je kiezen voor een overzicht van:

• nieuwe gebruikers: uitgesplitst in cliënten en professionals. Je kunt hier kiezen voor per dag/week/maand etc.
  • activiteit van gebruikers: het aantal unieke gebruikers dat in de geselecteerde periode actief was (=minimaal 1 activiteit in het platform of de app)

4 Tools

Voor een overzicht kun je hier in het menu uit de verschillende content types (tools) kiezen die op jullie platform geactiveerd zijn.

De keuze voor één van deze tools gemaakt? Door bij (legacy/browser-only) modules op de naam van een module te klikken zie je meer informatie over de voortgang binnen deze module. Ook zie je waar sprake is van dropout.

Voor de andere tools zie je alleen het aantal keer dat deze is toegekend.

5 Optionele menu-items

Afhankelijk van de opties die voor jouw organisatie zijn geactiveerd vind je in het dashboard ook gegevens over:

• video calls
  • SMS messenger
  • Client portaal
Maakt jouw organisatie gebruik van één of meer van deze opties en zie je dit niet terug in het dashboard? Neem dan contact op met de servicedesk.

Video calls

Maakt jouw organisatie gebruik van videobellen via het Minddistrict platform? Dan vind je een overzicht terug in het dashboard

Let op: het aantal videobelminuten in dit overzicht is niet hetzelfde als het aantal gebruikte videobelminuten. Dit heeft te maken met het aantal lijnen dat opgezet moet worden om bijv. een groepsgesprek te voeren (Persoon A moet met persoon B en C kunnen praten, Persoon B met A en C en Persoon C met A en B) Twijfel je over de vraag of het aantal ingekochte videobelminuten binnen je overeenkomst voldoende is? Neem dan contact op met je accountmanager.

Op deze pagina kun je naast het het aantal videobel minuten ook het aantal videobelgesprekken en aantal unieke videobellers zien.

SMS Messenger

Maakt jouw organisatie gebruik van Twee-staps-authenticatie (2fa)? Dan vind je deze pagina terug in jouw dashboard. Er zijn aparte grafieken voor het aantal sms'jes voor professionals en voor cliënten.

Client Portal

Maken jullie gebruik van Data dossier ontsluiting (Client portaal). Dan kun je hiervan ook een overzicht vinden in het dashboard. Getoond wordt het aantal logins. Ook hier kun je kiezen of je een overzicht per dag, week etc. wilt zien.

E-learning en help pagina

Help pagina

We hebben het dashboard is voorzien van een pagina met meer uitleg over de verschillende mogelijkheden/tabs in het platform. Je vindt deze pagina rechtsboven via het gebruikersprofielmenu (klik op je naam om dit menu te openen).

E-learning

Om jullie te ondersteunen hebben we een e-learning gemaakt 'Meten is weten'. Hierin vind je informatie over het dashboard. Daarnaast is ook aandacht besteedt aan andere data-tools zoals het maken van exports op het platform en REST-API

Maken we een account voor jou aan op het dashboard? Dan zorgen we er ook voor dat de e-learning 'Meten is weten' voor jou beschikbaar is