Dagboeken hebben notificaties in de vorm van pushberichten. Deze pushberichten zijn alleen zichtbaar als de cliënt gebruik maakt van de Minddistrict App.

INHOUDSOPGAVE

Takenplanning

Wanneer de professional een dagboek toewijst aan een cliënt, kan de standaardtakenplanning worden gebruikt of de hulpverlener kan zelf een takenplanning maken.

De standaardtakenplanning verschilt per dagboek. Voor sommige dagboeken is het wenselijk als cliënten elke dag (of meerdere op een dag) een notificatie krijgen. Voor andere dagboeken hoeft de cliënt maar eens per week eraan te worden herinnerd om het dagboek in te vullen.

Notificaties aanpassen/stopzetten

Het kan gebeuren dat er een takenplanning doorloopt terwijl dat niet meer relevant is voor de cliënt. Of een cliënt wilt dat de hoeveelheid van de notificaties aangepast worden, dan kan de hulpverlener dit voor de cliënt doen op de volgende manier:

1. Ga naar het cliëntendossiers en klik op ‘Dagboek’.
  2. Klik op ‘Configuratie’.
  3. Kijk bij ‘Geplande taken’ en klik op ‘aanpassen’ of ‘verwijderen’.