Ieder platform in Minddistrict heeft een (of meerdere) applicatiebeheerder(s).

Als applicatiebeheerder heb je een drietal unieke rechten binnen het Minddistrict platform:

• Je kunt het platform configureren
  • Je maakt de accounts voor je collega-professionals aan en beheert deze accounts
  • Je hebt de mogelijkheid om jezelf of professionals een (extra) rol binnen het platform te geven.

Als applicatiebeheerder heb de mogelijkheid om contact met de Minddistrict Servicedesk op te nemen en ben je het schakelpunt tussen de individuele gebruikers en de Servicedesk. Dit houdt onder andere in dat je vragen van gebruikers beantwoordt en de relevante informatie uit de releasenota verspreidt onder de juiste gebruikers.

De supportsite voor applicatiebeheerders kan jou hierbij helpen. Je vindt de supportsite op de website van minddistrict: https://www.minddistrict.com/support. Klik hier voor informatie hoe je de supportsite kunt inzetten.

Supportsite per groep