Minddistrict levert en onderhoud de technische voorzieningen zodat ehealth kan worden ingezet. Organisaties richten hun eigen platform naar behoeften in (zoals het veranderen van titels van modules; creëren van eigen content, cliëntgegevens koppelen aan een intern cliënt ID, etc.). Minddistrict mag daarnaast geen cliëntgegevens inzien. Modules (en andere tools), cliënten- en professionalaccounts hebben een unieke, geanonimiseerde platform ID. Bij storingen, bugs of andere relevante issues kan de servicedesk vragen om deze ID's. Je vindt ze altijd terug in de URL.

Module ID (of andere tools)

Modules of andere tools zoals bijvoorbeeld vragenlijsten, zelfhulptrainingen dagboeken, etc., hebben een uniek ID. Je vindt dit ID wanneer je de tool opzoekt in de catalogus en op de titel van de tool klikt.

Je ziet vervolgens een overzicht van de tools. Van deze pagina kun je URL kopiëren. Hier zit het ID van de tool in.

Cliënt ID

Een cliëntenaccount krijgt in Minddistrict een uniek, geanonimiseerd platform ID. Soms maken organisaties gebruik van een eigen cliënt ID, zoals bij een koppeling met een EPD. Dit ID is niet geschikt om naar Minddistrict te sturen.

De hulpverlener is degene die toegang heeft tot de gegevens van zijn of haar cliënten. De hulpverlener vindt het cliënt ID in de URL als de hulpverlener het cliëntdossier opent.

De hulpverlener komt op het Dashboard van de cliënt terecht. Op deze pagina kan de URL worden gekopieerd.

Professional ID

Een professionalaccount krijgt in Minddistrict een uniek, geanonimiseerd platform ID. Soms maken organisaties gebruik van een eigen professional ID. Dit ID is niet geschikt om naar Minddistrict te sturen.

Je eigen professional ID vindt je onder 'Profiel'. (Wil je het ID opzoeken van een andere professional? Ga dan naar de tab 'Professionals' > Zoek op de juiste persoon > Klik op zijn/haar dossier. Op deze pagina kun je de URL kopiëren).

Op deze pagina vind je jouw professionele details. Op deze pagina kun je de URL kopiëren.