Het Minddistrict platform is volledig responsive en werkt daarom op laptop, tablet en mobiele telefoon. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het Minddistrict product raden wij aan om aan de minimale systeemeisen te voldoen. Het Minddistrict product is dynamisch dus de specificaties kunnen veranderen. Wil je de recente informatie over deze specificaties, neem dan contact op met de Minddistrict servicedesk.

Om het minddistrict platform te gebruiken heb je nodig:

• Internetverbinding
  • Hardware: Een desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon. We hebben geen minimale hardwarespecificaties. Minddistrict en de Minddistrict app werken het best op moderne apparaten, niet ouder dan 5 jaar, met de voorkeur voor apparaten niet ouder dan 3 jaar.
  • Software: Zolang de veiligheid van het gebruik gegarandeerd kan blijven, ondersteunen we de software. Het verschilt per besturingssysteem welke versie er momenteel aangeraden wordt.
  • Browsers: Aan te raden browser voor optimaal gebruik zijn Google Chrome en Firefox.
  • Minddistrict app: De Minddistrict app is geschikt voor iOS en Android.