De s

INHOUDSOPGAVE

Servicedesk

De servicedesk van Minddistrict is een tweedelijns servicedesk. Dat wil zeggen dat cliënten en professionals geen contact kunnen opnemen met Minddistrict. Organisaties regelen zelf, met hulp van de applicatiebeheerders en/ of servicemedewerkers, een eerstelijns servicedesk voor het beantwoorden van vragen van gebruikers uit het platform. Als je als applicatiebeheerder of servicemedewerker er op de eerstelijns servicedesk niet uitkomt met een vraag, een bug wil melden of een verzoek hebt, dan kan je contact opnemen met de servicedesk van Minddistrict. Je bent dus het schakelpunt tussen de individuele gebruikers en de servicedesk.

Vragen

Klik hier voor het stappenplan om vragen van hulpverleners/cliënten te beantwoorden. Kom je er niet uit? Of heb je een vraag of probleem met het Minddistrict platform? Neem gerust contact op en dan helpen we je daar graag verder mee.

Support

Veel informatie over ons product is te vinden op onze supportsites. Misschien vind je hier snel het antwoord op jouw vraag!

Bug of storing

Wil je een bug of storing melden, klik dan hier voor de werkwijze.

Wijzigingsverzoek

Wil je een platformconfiguratie wijzigen? Neem dan contact op met de accountmanager. Weet je niet zeker wie de accountmanager voor jou organisatie is, neem dan contact op met de servicedesk. De servicedesk zal het wijzigingsverzoek doorzetten naar de juiste accountmanager. Bij goedkeuring van de wijziging, zal de servicedesk de wijziging binnen 5 werkdagen voltooien.

Content aan- of uitzetten

Wil je bepaalde content aan- of uitzetten? Neem dan contact op met de accountmanager. Weet je niet zeker wie de accountmanager voor jou organisatie is, neem dan contact op met de servicedesk. De servicedesk zal het wijzigingsverzoek doorzetten naar de juiste accountmanager. Bij goedkeuring van de aanvraag, zal de servicedesk de wijziging binnen 5 werkdagen voltooien.

Verzoek verwijderen cliëntaccount

Krijg je een verzoek binnen om een cliëntenaccount te verwijderen? Klik hier voor de werkwijze voor het aanvragen van een verwijderverzoek.

Nieuw platform aanvragen

Ga je als organisatie aan de slag met Minddistrict? Dan krijg je een eigen Minddistrict platform. Ben je nog geen klant? Dan kun je eenvoudig een eigen Minddistrict platform bestellen via onze website of neem contact op met de servicedesk van Minddistrict. Is je organisatie al klant bij Minddistrict, maar wil je starten met een nieuw/extra platform? Neem dan contact op met je Minddistrict account manager.  Weet je niet zeker wie de accountmanager voor jou organisatie is, neem dan contact op met de servicedesk

Platformnaam wijzigen

Is het nodig om de URL van je platform aan te passen? Neem dan contact op met de Minddistrict Servicedesk. Naast het aanpassen van de URL stellen we ook een redirect van de oude naar de nieuwe URL in. Voor het aanpassen van de URL is een technische deployment van het platform nodig. De aanpassing zal daarom (in overleg) ingepland en uitgevoerd worden. Aan het aanpassen van de URL zijn kosten verbonden.

Contact

Je kunt ons bereiken per e-mail via service@minddistrict.com. Heeft je vraag spoed? Dan kun je ons ook bellen op 085-7440860 (bereikbaar op werkdagen van 09.00-17.00 uur).

Let op! Alléén geautoriseerde personen mogen contact opnemen met de Minddistrict Servicedesk. Het is niet toegestaan om medewerkers of cliënten zelf contact op te laten nemen met de Minddistrict Servicedesk.