Als een professional problemen heeft met inloggen, kunnen er verschillende oorzaken zijn. Dit kun je doen:

• Controleer allereerst of zijn/haar account met het juiste e-mailadres is aangemaakt en of de professional met dat e-mailadres probeert in te loggen. Open het professionalaccount en controleer bij 'Details' het e-mailadres. Als het e-mailadres moet worden aangepast, klik dan op 'Aanpassen.
  • Verstuur de welkomstmail opnieuw. De professional kan dan zijn of haar wachtwoord opnieuw instellen. Je verstuurt een nieuwe welkomstmail door het professionalaccount te openen en te gaan 'Details'. Je verstuurt de professional dan een e-mail met daarin een knop om een wachtwoord aan te maken. De knop in de e-mail is eenmalig en 7 dagen geldig.
  • Klopt het e-mailadres maar ontvangt de professional geen e-mail? Vraag of de professional zijn/haar spambox kan controleren.
  • Controleer of de professional op het juiste platform inlogt. Vraag naar het webadres waarop de pro probeert in te loggen en verwijs indien nodig naar het juiste platform.

Het is niet mogelijk om binnen dezelfde browser in te loggen in het platform (wegens veiligheidsoverwegingen). Wil je twee accounts tegelijk open hebben staan? Open dan een andere browser.