Als een professional problemen heeft met inloggen, kunnen er verschillende oorzaken zijn. Dit kun je doen:

1. Controleer of zijn/haar account met het juiste e-mailadres is aangemaakt.
  2. Verstuur de welkomstmail opnieuw. De professional kan dan zijn of haar wachtwoord opnieuw instellen. Je verstuurt een nieuwe welkomstmail vanuit de Detail-pagina in het cliƫnt dossier.
  3. Bekijk de pagina met veel voorkomende vragen over inloggen. Misschien staat hier een oplossing bij.