Je vindt je profiel en instellingen door op je naam rechts boven in het scherm te klikken.

Profiel

Bij je profiel zie je met welke gegevens je account is aangemaakt. Naam, e-mailadres, identificatie (bijvoorbeeld je persooneelssnummer) en labels. Je kunt je gegevens aanpassen en een profielfoto toevoegen door te klikken op het camera-icoontje. Als applicatiebeheerder heb je ook het recht om jezelf (en anderen) een groep toe te kennen. Lees hier meer over de verschillende groepen en rechten in het platform.

Instellingen

Via je instellingen kun je een aantal zaken wijzigen:

• Afwezigheid: Je kunt hier instellen dat je afwezig bent. Ook kun je een passend afwezigheidsbericht schrijven dat wordt getoond aan je profiel.
  • Wachtwoord: Hier kun je je wachtwoord wijzigen.
  • Notificatiegesprekken: Je kunt instellen hoe vaak je e-mailnotificaties wilt ontvangen bij nieuwe berichten.