Minddistrict heeft binnen het platform geen printfunctie. Modules, dagboeken en andere tools kunnen wel geprint worden vanuit de browser. Het verschilt per browser hoe dit precies werkt. Bij veel browsers doe je dit door met je rechtermuisknop op je scherm te klikken en dan voor 'Afdrukken' te kiezen.

Let op: geprinte stukken mogen niet verspreid worden!
Houd er ook rekening mee dat informatie binnen Minddistrict veilig opgeslagen is. Als tools worden geprint bevindt de informatie zich niet langer binnen de beveiligde omgeving.