Als applicatiebeheerder en/of servicemedewerker ben je het aanspreekpunt van jouw organisatie voor (technische) vragen over het platform. Je bent de eerstelijns servicedesk.

De servicedesk van Minddistrict is een tweedelijns servicedesk. Dat wil zeggen dat cliënten en professionals geen contact kunnen opnemen met Minddistrict. Organisaties regelen zelf, met hulp van de applicatiebeheerders en/ of servicemedewerkers, een eerstelijns servicedesk voor het beantwoorden van vragen van gebruikers uit het platform. Als je als applicatiebeheerder of servicemedewerker er op de eerstelijns servicedesk niet uitkomt met een vraag, een bug wil melden of een verzoek hebt, dan kan je contact opnemen met de servicedesk van Minddistrict. Je bent dus het schakelpunt tussen de individuele gebruikers en de servicedesk.

Hierbij geven we je een stappenplan mee dat je kunt volgen om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden wanneer je het antwoord niet meteen weet:

1. Kijk of je het antwoord kunt vinden op een van onze supportsites. Je kunt in je antwoorden verwijzen naar artikelen van de supportsite.
  2. Bekijk de checklist externe factoren. Het is vervelend als gebruikers vastlopen in het platform. Minddistrict streeft ernaar een zo optimaal mogelijk werkend platform te ontwikkelen. Soms zijn er externe factoren die de kwaliteit van het gebruik van Minddistrict kunnen beïnvloeden. Bekijk hier de factoren die je kunt nalopen als je problemen ervaart.
  3. Probeer het probleem te reproduceren. Als organisatie heb je een eigen trainingsplatform of je hebt een account op https://online.training.minddistrict.com/. Deze omgevingen zijn ervoor bedoeld om te kunnen testen, zonder dat er datavervuiling optreedt. Klik hier voor meer informatie over het aanmaken van testaccounts en klik hier hoe je gemelde problemen kunt reproduceren.
  4. Kom je er niet uit? Heb je een vraag voor de servicedesk van Minddistrict? De Minddistrict servicedesk heeft wegens veiligheids- en privacyredenen geen toegang tot het platform van jullie organisatie. Om te helpen met vragen over jullie platform, probeert de servicedesk het probleem te reproduceren (Lees hier welke relevante informatie de servicedesk kan gebruiken of lees hier wat de servicedesk doet met jouw vragen/bug reports).