Via deze configuratie kun je instellen of je de zichtbaarheid van je gebruikers wilt tonen. De zichtbaarheid van gebruikers wordt weergegeven middels een gekleurde cirkel rondom de profielfoto van je contactpersonen.

1. groen (=online)
  2. grijs (=offline)
  3. rood (=bezet)

Het aanzetten van deze configuratie is van invloed op alle gebruikers van het platform. Deze instelling staat verplicht AAN op het moment dat je gebruik maakt van de videobelfunctie.