Tijdelijke toegang

Met deze configuratie het mogelijk om de ‘Toegang tot cliënten’ functionaliteit binnen het platform uit te zetten. Middels tijdelijke toegang is het voor een gebruiker met de rol ‘hulpverlener’ mogelijk om tijdelijk lees-rechten te verkrijgen op het dossier van een cliënt waar hij niet aan gekoppeld is (te gebruiken in bijvoorbeeld een crisissituatie). Het uitzetten van deze functionaliteit geldt voor alle hulpverleners in het platform. Zij hebben in hun cliëntoverzicht dan geen optie meer om buiten hun caseload (dus ‘Andere cliënten’) te zoeken.

Hulpverleners kunnen zichzelf aan cliënten koppelen

Indien geselecteerd is het mogelijk dat hulpverleners zichzelf koppelen aan cliënten.

Log toegang tot cliënten

Wanneer hulpverleners tijdelijk toegang hebben tot een cliëntendossier worden deze activiteiten gelogd.

In de log worden alle tijdelijke toegang opdrachten, wanneer een hulpverlener zichzelf aan een cliënt koppelt, en alle zoekopdrachten buiten de caseload getoond.