Met deze configuratie stel je een pakket samen. Pakketten kunnen gebruikt worden om één of meerdere interventies tegelijkertijd bij de aanmaak van een nieuw cliëntaccount toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een module en een dagboek.

Je kunt aangeven of je het pakket standaard wilt toevoegen aan nieuwe accounts (bij HL7/API koppeling) of dat deze standaard geselecteerd is bij het handmatig aanmaken van cliëntaccounts.

Tip: Deze configuratie is handig bij het inzetten van bijvoorbeeld een welkomstmodule. Bij de aanmaak van een nieuw cliëntaccount kan de welkomstmodule worden toegevoegd zodat die cliënt hier gelijk mee aan de slag kan (wanneer er sprake is van een koppeling kan dit proces geautomatiseerd worden).