Relatie verzoek

Maak het mogelijk voor de cliënt om een nieuw relatieverzoek van een hulpverlener te accepteren. De eerste relatie met een hulpverlener, doorgaans wanneer het cliëntaccount wordt gecreëerd, wordt automatisch geaccepteerd.

Relatie verzoek voor eerste gebruiker

Maak het mogelijk voor de cliënt om de eerste relatie met een hulpverlener, doorgaans wanneer het cliëntaccount wordt gecreëerd, te accepteren (in plaats van automatische acceptatie).

Content alert team

Maak het mogelijk om een content alert group samen te stellen en te beheren.

Export API

Maak het bij gebruik van een API mogelijk om toegang te verkrijgen tot de export API.