Deze instelling kan op aanvraag beschikbaar worden gemaakt

Indien HL7 is ingesteld, worden hier alle errorlogs geregistreerd. HL7 berichten worden geconverteerd naar interne API calls. Deze API valideert inkomende informatie en past wijzigingen toe. Errors die optreden worden hier 60 dagen getoond voordat ze worden opgeschoond.

Wil je deze functie implementeren? Neem contact op met je accountmanager of de Minddistrict Servicedesk om de mogelijkheden te bespreken.