Bij bepaalde acties binnen het Minddistrict platform wordt er een automatisch gegenereerde e-mail naar een gebruiker gestuurd. Voorbeelden hiervan zijn:

1. Welkomstmail om je wachtwoord aan te maken.
  2. Je hebt een nieuwe taak.
  3. Je hebt een nieuw bericht ontvangen.

Het is mogelijk om de inhoud van deze e-mails aan te laten passen. Hiervoor gelden de volgende regels:

1. De aanpassing geldt voor alle ontvangers van de betreffende e-mails.
  2. Er mag geen behandelinhoudelijke informatie via deze e-mails worden verstuurd.
  3. Het is niet mogelijk om e-mails bij andere dan de beschreven acties te laten versturen.
  4. Het is alleen mogelijk om tekst aan te passen, niet om afbeeldingen toe te voegen.

Om deze wijziging door te voeren is een bestand met de inhoud van alle standaard e-mails beschikbaar. Neem contact op met de Minddistrict Servicedesk om dit bestand op te vragen om op basis daarvan de gewenste wijzigingen door te geven.