Via deze configuratie bepaal je welke contactinformatie er op een aantal plaatsen in het platform en in de geautomatiseerde e-mails wordt gebruikt.

• Naam van de instelling: naam die wordt gebruikt als afzender in de geautomatiseerde e-mails.
  • Lange naam van de instelling: naam die wordt gebruikt als afzender in de welkomstmail. In andere geautomatiseerde e-mails wordt de ‘Naam van de instelling’ gebruikt.
  • Naam van de juridische entiteit van de instelling: Deze naam wordt getoond in de privacyverklaring.*
  • E-mailadres externe servicedesk: E-mailadres dat wordt getoond als contactadres voor technische vragen of problemen. Wordt getoond aan cliënten én op de inlogpagina.
  • Telefoonnummer externe servicedesk: Telefoonnummer dat wordt getoond voor technische vragen of problemen. Wordt getoond aan cliënten én op de inlogpagina.
  • E-mailadres interne servicedesk: E-mailadres dat wordt getoond als contactadres voor technische vragen of problemen. Wordt getoond aan professionals.
  • Telefoonnummer interne servicedesk: Telefoonnummer dat wordt getoond voor technische vragen of problemen. Wordt getoond aan professional.
  • Naam van de functionaris gegevensbescherming: Deze naam wordt getoond in de privacyverklaring.*
  • E-mailadres van de functionaris gegevensbescherming: Dit e-mailadres wordt getoond in de privacyverklaring.*
  • Website adres: Dit adres wordt getoond in de privacyverklaring.*
  • Aanvullende voettekst: Tekst die aan de voettekst kan worden toegevoegd tussen de contact- en copyrightinformatie.

*Deze vier velden dienen correct te worden ingevoerd voordat het zichtbaar wordt in de privacyverklaring.