Via deze configuratie bepaal je welke contactinformatie er op een aantal plaatsen in het platform en in de geautomatiseerde e-mails wordt gebruikt.

• Naam van de instelling: naam die wordt gebruikt als afzender in de geautomatiseerde e-mails.
  • Lange naam van de instelling: naam die wordt gebruikt als afzender in de welkomstmail. In andere geautomatiseerde e-mails wordt de ‘Naam van de instelling’ gebruikt.
  • E-mailadres externe servicedesk: E-mailadres dat wordt getoond als contactadres voor technische vragen of problemen. Wordt getoond aan cliënten én op de inlogpagina.
  • Telefoonnummer externe servicedesk: Telefoonnummer dat wordt getoond voor technische vragen of problemen. Wordt getoond aan cliënten én op de inlogpagina.
  • E-mailadres interne servicedesk: E-mailadres dat wordt getoond als contactadres voor technische vragen of problemen. Wordt getoond aan professionals.
  • Telefoonnummer interne servicedesk: Telefoonnummer dat wordt getoond voor technische vragen of problemen. Wordt getoond aan professional.
  • Aanvullende voettekst: Tekst die aan de voettekst kan worden toegevoegd tussen de contact- en copyrightinformatie.

Op de pagina waarop nog niet bekend is of een gebruiker een cliënt of een professional is (met andere woorden: alle pagina’s voor het inloggen) wordt standaard de informatie van de externe Servicedesk getoond.