Deze configuratie kan op verzoek beschikbaar worden gemaakt.

Deze configuratie wordt beschikbaar gemaakt als er wordt gewerkt aan het realiseren van een REST API koppeling.

Via ‘Toevoegen’ kun je als applicatiebeheerder API gebruikers toevoegen. Dit zijn de namen van gebruikers die de API mogen gebruiken. Je kunt deze later nog aanpassen of verwijderen.

Let op: Als je een nieuwe gebruiker toegevoegd, zie je de gegenereerde key maar eenmaal. Sla de key dus direct op een veilige plek op.

Gebruik het vinkje ‘Activeer API gebruikers’ om alle toegevoegde API gebruikers daadwerkelijk toegang te geven tot de API.

Via ‘Error log’ kun je checken of er API errors zijn geweest.

Meer informatie over de Minddistrict API is beschikbaar via https://docs.minddistrict.com.