Als professional in de zorg werk je met meerdere digitale systemen. Met Minddistrict is het mogelijk om een koppeling tussen verschillende systemen te maken. Een koppeling maakt het mogelijk om gegevens tussen deze systemen op een veilige manier uit te wisselen, bijvoorbeeld met een EPD, KIS of cliëntportaal. Een koppeling met het Minddistrict platform levert professionals meer overzicht en gebruiksgemak op in het dagelijks werk.

API

Minddistrict heeft een API ontwikkeld. De Minddistrict API maakt het mogelijk om belangrijke informatie over cliënten, professionals, taken en dagboeken eenvoudig vanuit het Minddistrict Platform te integreren in het EPD, het KIS of een cliëntportaal.

Koppeltaal

Koppeltaal is een standaard, gebaseerd op HL7/FHIR, die het mogelijk maakt interventies en data uit te wisselen tussen diverse ehealthapplicaties. De ehealthtoepassingen in de zorg gebruiken vaak een andere programmeertaal, wat het moeilijk maakt om ehealth te integreren. Koppeltaal integreert informatiestromen uit ehealth, ROM en EPD in de werkomgeving van de hulpverlener en cliënt. Ze geven toegang tot verschillende applicaties van uiteenlopende leveranciers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van koppelingen, neem dan contact op met de Minddistrict servicedesk