Heb je een melding binnengekregen over een storing of een bug? Of zie je zelf een bug of loop je ergens vast? Laat het ons weten door dit te melden aan de servicedesk van Minddistrict.

Welke informatie hebben wij nodig?

De servicedesk van Minddistrict heeft geen toegang tot het platform van jullie organisatie, wegens privacy- en veiligheidsredenen. Het is belangrijk om de servicedesk van voldoende informatie te voorzien zodat de servicedesk het probleem kan reproduceren. Hoe beter de informatie wordt aangeleverd, hoe sneller de bug of storing kan worden opgelost.

De volgende informatie is belangrijk om de bug of storing te kunnen reproduceren:

• Scenario: omschrijf de stappen die leiden tot de bug of storing zo helder mogelijk. Door de stappen om te omschrijven wordt het duidelijk waar de bug/ storing zich in het platform bevindt.
  • ID's: Minddistrict werkt met platform ID's. Modules (en andere content), cliënten- en professionalaccounts, gesprekken, ect., hebben een unieke, geanonimiseerde ID. Is de bug/storing gerelateerd aan specifieke content of account? Lever dan de juiste ID's aan. Zie hier hoe je de ID's kunt vinden.
  • Platform URL (webadres): Het is belangrijk om te weten waar de bug of storing zich bevindt. Organisaties kunnen meerdere platformen in gebruik hebben. Vernoem daarom altijd het platform URL zoals naamplatform.e-behandeling.nl of naamplatform.training.minddistrict.com. Klik hier hoe je de URL kunt vinden.
  • Details/specificaties: details of specificaties van devices zoals de browser of het model van de mobiele telefoon zijn belangrijk. Een bug of een storing kan namelijk gerelateerd zijn aan bijvoorbeeld de browser of type telefoon. Overzicht belangrijke specificaties:
    • Browser+versienummer
    • Soort device (desktop, tablet, mobiel)
    • Besturingssysteem+versienummer van device
    • Minddistrict app+versienummer
  • Screenshots: Screenshot leveren veel informatie die vaak moeilijk te omschrijven is. Lever daarom als het mogelijk is een screenshot mee om het probleem te verhelderen.

Let op: verwijder/markeer eventuele cliëntgegevens van de screenshots. Klik hier om te zien waarom dat belangrijk is.

Je hebt diverse programma’s beschikbaar om screenshots te bewerken (denk aan Paint, Paintbrush, etc.). Tip: zoek online naar instructiefilmpjes hoe je deze programma's kunt gebruiken.